« Agenda

28-05-2023 | Overig

Eallum in Dordrecht (zondag)

Met: Kelten zonder Grenzen Docent(en): Aanvang: 10:00-20:00 Entree: € 20 Locatie: Eallum,
Baanhoekweg 75, Dordrecht
Instructies: Sessie: Contact: info@eallum.nl Meer info »

Op het nieuwe evenement Eallum kan ook balfolk gedanst worden! Op zondag zal Kelten zonder Grenzen een optreden geven, voorafgegaan door een dansuitleg verzorgd door Balfolk Zuid-Holland. De Nederlandse band Kelten zonder Grenzen treedt op van 11.00 tot 12.00 uur. De dansuitleg begint om 10.30 uur en zal na het optreden ook nog een half uurtje doorgaan.

Kelten zonder Grenzen
Vol energie, plezier en met een enorme passie voor muziek: het is moeilijk om hun aanstekelijke levenslust te weerstaan. Dit zijn de Kelten zonder Grenzen, een niet te missen balfolk band, met een heel eigen geluid. Met twee harpen, draailier en drums weten ze een bijzondere wereld te creëren. Net als sprookjes kan hun muziek soms heel erg lief en vrolijk zijn, maar ook donker en onheilspellend –  en alles daar tussen in! Ga met Coca en Lies mee op hun muzikale reizen en je kan er zeker van zijn dat het je niet onberoerd zal laten.

Dansen
De rest van de dag op Eallum zal er ook live-muziek zijn en hoewel dat niet specifiek balfolk muziek is, kan daar uiteraard ook een dansje gewaagd worden.

Zaterdag kun je ook de dansvloer op, dan op muziek van Cecilia.

Eallum
Eallum opent op 27 mei op het evenementen­terrein in de ‘Biesbosch’, vlakbij Dordrecht, de deuren voor de liefhebbers van Fantasy, Gothic, Middeleeuwen, Vikingen, Piraten, Steampunk, Cosplay, Anime en Wicca. Verkleed komen mag,  maar fijn over het festival slenteren, kraampjes bezoeken en lekker eten en drinken halen onder het genot van fijne muziek kan natuurlijk ook.

Kaartjes voor een dag kosten 20 euro, voor een passepartout betaal je 35 euro. Meer informatie vind je bij Eallum.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: