« Agenda

27-05-2023 | Overig

Eallum in Dordrecht (zaterdag)

Met: Cecilia (Be) Docent(en): Aanvang: 10:00-23:00 Entree: € 20 Locatie: Eallum,
Baanhoekweg 75, Dordrecht
Instructies: Sessie: Contact: info@eallum.nl Meer info »

Op het nieuwe evenement Eallum kan ook balfolk gedanst worden! Op zaterdag zal Cecilia een optreden geven, voorafgegaan door een dansuitleg verzorgd door Balfolk Zuid-Holland. De Vlaamse band Cecilia treedt op van 11.30 tot 12.30 uur. De dansuitleg begint om 10.30 uur.

Cecilia

Cecilia debuteerde in 2008 in Wales en speelde al vele bals en concerten op folk- en dansfestivals in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Wales en Engeland. De groep is met haar sound en composities -van melancholische mazurka’s tot bruisende bourrees- een vaste waarde binnen de folkwereld. Cecilia bestaat uit Jan Leeflang op Centraal-Franse doedelzak en fluit, Greet Wuyts op diatonisch accordeon en Thomas Hoste op elektro-akoestische draailier (alt & sopraan).

Dansen
De rest van de dag op Eallum zal er ook live-muziek zijn en hoewel dat niet specifiek balfolk muziek is, kan daar uiteraard ook een dansje gewaagd worden.

Zondag kun je ook de dansvloer op, dan op muziek van Kelten zonder Grenzen.

Eallum
Eallum opent op 27 mei op het evenementen­terrein in de ‘Biesbosch’, vlakbij Dordrecht, de deuren voor de liefhebbers van Fantasy, Gothic, Middeleeuwen, Vikingen, Piraten, Steampunk, Cosplay, Anime en Wicca. Verkleed komen mag,  maar fijn over het festival slenteren, kraampjes bezoeken en lekker eten en drinken halen onder het genot van fijne muziek kan natuurlijk ook.

Kaartjes voor een dag kosten 20 euro, voor een passepartout betaal je 35 euro. Meer informatie vind je bij Eallum.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: