« Agenda

31-12-2012 | Bal

Oudjaars-Knalbal – 2e Editie

Met: El PeppahHot Griselda (Be/ NL)Naragonia (Be)Niek van Uden (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: Locatie: Poppodium De Peppel,
Montaubanstraat 106, 3701HZ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Knalbal

Het programma is rond!!!!

Hot Griselda
Naragonia
El Peppah
Niek van Uden

Met deze ingrediënten kan versie 2, oudejaarsbal in Nederland opnieuw gaan KNALLEN! Vanaf 19:30 tot 04:00!

Speciaalbier aan de bar, water gratis verkrijgbaar, neem zelf je lekkere hapjes mee (oliebollen, appelflappen of iets lekkers met bananen!), en zo wordt Oudejaarsbal in Nederland een onvergetelijke jaarwisseling en is het met versie 2, bijna traditie 😉

Zie ook op Facebook

Vanaf 1 november!
Reserveren doe je door het bovenstaande reserveringsformulier in te vullen en het verschuldigde bedrag over te maken naar 140924590 tnv Ferdinand Klossinger ovv Knalbal + naam + kortingstarief/vol tarief. Na ontvangst van het bedrag wordt je inschrijving bevestigd.
Het kortingstarief (€18,-) geldt alleen voor hen die de korting echt nodig hebben: studenten zonder inkomen, werklozen, mensen in de bijstand… We maken geen winst en hebben het inkomen nodig om de muzikanten te betalen, dus ontvangen graag jouw financiële bijdrage (€23,-) aan dit feest!

• Door je in te schrijven verplicht je je om te betalen. Als je daarna niet annuleert, blijf je sowieso het hele bedrag verschuldigd.

• Als je meer dan 2 weken voor het Knalbal annuleert (dus voor 17 december, betaal je €5,- administratiekosten en krijg je de rest van je inschrijvingsgeld terug.

• Bij annulering na 17 december kunnen we helaas geen terugbetalingen meer doen.

Kaart wordt geladen...