« Agenda

31-12-2014 | Bal

Oudjaars-Knalbal – 4e Editie

Met: Andoorn (Nl)Les Zéoles (Fr)Naragonia (Be)Sons Libres (Fr) Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: Locatie: Poppodium De Peppel,
Montaubanstraat 106, 3701HZ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Knalbal

Programma

19:30 Andoorn
20:45 Naragonia 
22:15 Sons Libres 
00:00 Cheers 
00:30 Les Zeoles

Speciaalbier aan de bar, water gratis verkrijgbaar, neem zelf je lekkere hapjes mee (oliebollen, appelflappen, gevulde eieren of iets lekkers met bananen!), en zo wordt Oudejaarsbal in Nederland een onvergetelijke jaarwisseling

Met deze ingrediënten kan versie 3, oudejaarsbal in Nederland opnieuw gaan KNALLEN! Vanaf 19:30 tot 04:00! 

Toelichting op de prijzen en kortingstarieven: 

Uitleg kortingstarieven:  Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net iemand beroofd of whatever) dan is dat heel erg welkom!!

• Door je in te schrijven verplicht je je om te betalen. Als je daarna niet annuleert, blijf je sowieso het hele bedrag verschuldigd.

• Als je meer dan 2 weken voor het Knalbal annuleert (dus voor 17 december, betaal je €5,- administratiekosten en krijg je de rest van je inschrijvingsgeld terug.

• Bij annulering na 17 december kunnen we helaas geen terugbetalingen meer doen.

Kaart wordt geladen...