« Agenda

08-02-2020 | Dansen leren

Workshop Groepsdynamiek in Koppel- en Groepsdansen bij het Diemerbal

Met: Docent(en): Leo VisserMarc Meijerink Aanvang: 13:00-15:30 Entree: Inbegrepen bij een kaartje voor het Diemerbal maar de docenten hopen op een bijdrage Locatie: Theater de Omval,
Ouddiemerlaan 104, 1111CL Diemen
Instructies: Sessie: Contact: amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Workshop Groepsdynamiek in Koppel- en Groepsdansen (13:00 tot 15:30)

Leo Visser & Marc Meijerink

Deze workshop gaat over het contact met je partner en met de rest van de dansers. We kijken hoe dit contact werkt in verschillende typen dansen. We kijken naar een koppeldans maar ook bijvoorbeeld een Andro Retourné die in een ketting wordt gedanst. We kijken ook naar dansen zoals de Maraîchine waar we een partner hebben en een groep. Tijdens deze dansen gaan we verschillende oefeningen doen om te zien hoe de dynamiek in de groep en het koppel is. Hiermee krijg je nog meer contact met elkaar wat het plezier in de dans kan verhogen. Verschillende van de dansen die we zullen gebruiken tijdens deze workshop zullen ’s avonds ook weer langs komen op het bal.

De workshop is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor het Diemerbal. De workshop docenten hopen op een vrijwillige bijdrage van, bijvoorbeeld, 10,- p.p. zodat meer workshops georganiseerd kunnen gaan worden.

Kaart wordt geladen...