« Agenda

13-10-2019 | Bal

Balfolk Nijmegen

Met: Novar (BE/FR)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 13:00 Entree: 15 euro normaal, 10 euro met korting, 5 euro met kennismakingskorting Locatie: Kolpinghuis,
Smetiusstraat 1, 6546ML Nijmegen
Instructies: Ja Sessie: ja, neem je instrument mee Contact: info@folkbalnijmegen.nl Meer info »

Opnieuw een bal in het mooie Kolpinghuis.
Met houten vloer en op loopafstand van het NS station en de Keizerkarel Parkeergarage 🙂

Tijdsplanning

13:00 Dansuitleg
14:00 Wouter Kuyper (solo)
16:00 Novar
17:30 Sessie (neem je instrument mee!)
18:30 Einde

Entree

  • Normaal tarief is € 15
  • Kennismakingskorting € 5 – Neem vooral iemand mee die balfolk nog niet kent, voor hem/haar is de toegang namelijk maar € 5. Voorafgaand aan het bal is er een dansuitleg, waardoor je op het bal meteen mee kunt doen.
  • Kortingstarief € 10 – Heb je het niet zo breed? Dan komen we je graag tegemoet met een kortingstarief van € 10. Als je € 15 echter wel kunt missen, dan worden de bands en onze volgende bals daar zeker blij van.
  • Kinderen – Voor kinderen geldt een vrijwillige donatie

Over Novar

Novar bestaat uit vier fantastische muzikanten uit Frankrijk en België: Thierry Nouat op draailier, Toon van Mierlo op doedelzak en accordeon, Aurélien Claranbaux op accordeon en Jeroen Geerinck op mandola en toetsen. Deze virtuozen complementeren elkaar fantastisch, ze vormen een geheel dat meer is dan de som van de delen!
(Website)

Over Wouter Kuyper

Wouter ontdekte balfolk reeds op zijn 10e en raakte verslaafd aan de muziek en het dansen. Hij speelt trekharmonica en doedelzak in verschillende formaties zoals Wouter en de Draak, BMB en Lirio. In verschillende formaties was hij al in ons balfolk café te gast, maar vanavond komt hij solo. Alleen met trekharmonica om ten dans te spelen.
wouterkuyper.nl

Over de Dansuitleg

In deze dansuitleg komen de basisprincipes van balfolk aan bod zodat iedereen mee kan doen. In de tweede helft v/d dansuitleg gaan ze dieper op één dans in.

Wat is Balfolk?

Balfolk is misschien een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met de muziek en dansen van hier: de dansen en muziek die traditioneel in West-Europa voorkomen. En er is altijd live muziek! Nieuwsgierig? Er zijn kaartjes met kennismakingskorting!
En we starten altijd met een dansuitleg. Iedereen kan mee doen.
Wees welkom!

Home

Kaart wordt geladen...