« Agenda

06-05-2018 | Bal

Balfolk Nijmegen

Met: Geronimo (be)Trio Dhoore (Be) Docent(en): Aanvang: 13:00 Entree: Locatie: Kolpinghuis,
Smetiusstraat 1, 6546ML Nijmegen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Na het succes van het vorige bal in het Kolpinghuis, organiseren we er zondag 6 mei weer een! Een prachtige locatie met fijne dansvloer op loopafstand van station Nijmegen.

Deze keer komen Trio Dhoore en Geronimo voor ons spelen.

Trio Dhoore

Deze drie Vlaamse broers spelen al meer dan 20 jaar samen en dat hoor je! Ze hebben een eigen muzikaal geluid met diatonische accordeon, draailier, gitaar en elektronische effecten. Ze maakten inmiddels 3 cd’s waarmee ze regelmatig te gast waren in Nijmegen. We zijn blij ze terug te zien!

Geronimo

Jeroen Geerinck speelt een unieke mix van dansbare balfolk met een poppy en groovende sound. Hij doet dit solo. Alleen op zijn gitaar, met een loopstation en een effectenbak onder de arm. Laat je verrassen!

Tijdsplanning

13:00 Dansuitleg
14:00 Trio Dhoore
16:00 Jeroen Geerinck
17:30 Sessie (neem je instrument mee!)
18:30 Einde

Kennismakingskorting

Neem vooral iemand mee die balfolk nog niet kent, voor hem/haar is de toegang namelijk maar €5. Voorafgaand aan het bal is er een dansuitleg, waardoor je op het bal meteen mee kunt doen.

Kortingstarief

Heb je het niet zo breed? Dan komen we je graag tegemoet met een kortingstarief van €10. Als je €15 echter wel kunt missen, dan worden de bands en onze volgende bals daar zeker blij van.

Bekijk ook ons Facebookevenement.

Kaart wordt geladen...