« Agenda

22-06-2013 | Bal

Folk Inferno VIII

Met: Aurélien Claranbaux (Fr)Les Hommes Ventrus (Du/Nl) Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Eureka!,
Assendorperplein 9, 8012TW Zwolle
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Eindelijk hebben we ze over de grens gelokt! De drie stevige mannen van Les Hommes Ventrus bezetten op 22 juni het podium van Eureka. Les Hommes Ventrus is een Duits-Nederlands trio dat aanhaakt bij de Franse traditie. Ze schrijven prachtige melodiën en naast alle standaarddansen (waar we voor het gemak onregelmatige walsen en rondeaus ook maar bijrekenen) spelen ze op verzoek ook graag een Maitre de la maison en een Carnaval de Lanz.

Vervolgens neemt Aurélien Claranbaux ons mee richting middernacht. Hij heeft een nieuw soloprogramma en dat gaat ‘ie in Nederland voor het eerst in Zwolle op de planken brengen.
Moeten we nog zeggen dat reserveren erg verstandig is? 

 

’s Middags geeft Louise Marius een dansworkshop over de (basis van) de bourree en de rondeau en couple. ’s Avonds kun je hier meteen uitgebreid mee aan de slag. 
Meer informatie en aamelden kan HIER.  Workshop + bal + lidmschp €25

Het lidmaatschap van Eureka kun je regelen aan de deur: Voor €2,50 ben je proeflid voor een maand en daar vallen dus alle balfolkactiviteiten van komende tijd onder (Eureka heeft ook een goed eetcafé!).
Voor €15 ben je jaarlid. Mooi voor als we meer goeie bals op het program hebben, zoals in september. De grote zaal van Eureka is rookvrij. 

Kaart wordt geladen...