« Agenda

18-10-2013 | Bal

Folk Inferno X

Met: Lost Highway (Fr/Nl) Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Eureka!,
Assendorperplein 9, 8012TW Zwolle
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Ze waren de ontdekking van Boombal Festival 2012, ze waren de surprise act van editie 2013, maar toch speelden ze nog maar 1x bal in Nederland. Was dan ook binnen de kortste keren stijf uitverkocht.

Nu komen ze eindelijk weer. Om de schade in te halen, spelen ze een hele avond lang! 

Als er één ritmische balfolkband is, dan is het deze; Niet alleen de ritmesectie legt een lekkere groove, maar ook de melodiesectie duikt er ongegeneerd in. Luister maar.

Als je bang bent dat je onverhoopt aan het dansen zou slaan, dan adviseren we je om NIET te komen.

Reserveren kan vanaf nu, de betaling doe je dan ter plekke. Reserveren wordt voor een aantal bals sterk aangeraden. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 10 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Het lidmaatschap van Eureka kun je regelen aan de deur: Voor €2,50 ben je proeflid voor een maand en daar vallen dus alle balfolkactiviteiten van komende tijd onder (Eureka heeft ook een goed eetcafé!). Voor €15 ben je jaarlid. Mooi voor als we meer goeie bals op het program hebben, zoals in november en februari (en alle sessiebals tussendoor). De grote zaal van Eureka is rookvrij. 

Kaart wordt geladen...