« Agenda

15-02-2014 | Bal

Folk Inferno XII

Met: Elanor (Be)Niek van Uden (Nl) Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Eureka!,
Assendorperplein 9, 8012TW Zwolle
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Elanor is een spiksplinternieuw groep met bekende namen: accordeonist Bert Leemans, (EmbrUn), draailierspeler Thomas Hoste (Cecilia), bassist Jelle Van Cleemputte (Les Bandits de Belleville), fluitist en doedelzakspeler Bart Praet (componist van de meeste nummers op de demo CD) en Kuni Quitens (Poerkwapa) op gitaar.

Dit wordt het eerste optreden in Nederland en wat hebben we er een zin in! Luister even naar hun demo en bekijk de clip. Zeg nou zelf…retestrak.

Omdat sommigen de dagen rondom Valentijsdag übersensitief zijn, brengt Niek van Uden nog een lekker setje gevoeligheid. Poriën open, ogen dicht, dansvloer op. ’s Middags geeft Niek een workshop voor muzikanten!

Reserveren kan vanaf nu, de betaling doe je dan ter plekke. Reserveren wordt voor een aantal bals sterk aangeraden. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 10 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Kaart wordt geladen...