« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

16-12-2023 | Bal

Kerstbal 2023 in Rotterdam met PFM én Open Podium voor muzikanten

Met: PFM! Docent(en): Aanvang: 17:00-23:00 Entree: €10 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja, er is een dansuitleg Sessie: Ja, dus neem je muzikantenvrienden en instrumenten mee Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

In Rotterdam wordt kerst feestelijk gevierd met een Kerstbal op onze vaste stek in Cuartito Azul.

De band die voor ons komt spelen is PFM! Trio PFM is een balfolkband uit het westen van het land. De band is in 2020 is ontstaan en bestaat uit Frans (Natuurkunde en klarinet), Maurits (Lucht- en ruimtevaarttechniek en viool) en Pieter (Elektrotechniek en gitaar (en een beetje trekzak…)). Naast compositorisch nodeloos ingewikkelde bètanummers staan er ook rechttoe-rechtaan cercle’s, swingende scottishes, romantische mazurka’s en een verstilde gavotte de ‘l Aven op het menu. De nummers zijn voornamelijk eigen composities met bijdragen van alle drie de bandleden.

15 minutes of fame

Deze editie van het kerstbal is er ook het open podium, dus pak jouw eigen 15 minutes of fame! Voor en na het optreden van de band deze avond is het podium voor andere muzikanten. Speel jouw (balfolk)muziek voor de dansers en andere muzikanten op de dansvloer. Dus, ben jij muzikant? Wil je graag jouw muziek aan anderen laten horen, wil je oefenen met spelen voor (dansend) publiek of wil je misschien wel eens samenspelen met een andere muzikant? Het kan allemaal! Aanmelden is handig, dan kan er een planning worden gemaakt. Dat kun je hier doen: https://forms.gle/ZvuoMHxsGjLQvTFt5 Lukt dat niet? Mail dan naar balfolkzuidholland@gmail.com jouw naam en welk muziekinstrument jij en je eventuele mede-muzikant(en)spelen.
Sessie
Liever niet op het open podium, maar wil je wel graag spelen? Dat kan ook gewoon tijdens de sessie achteraf, dus neem je (muzikanten)vrienden en muziekinstrumenten mee.
Kerst
Het bal is geheel in kerstsfeer. In je favoriete kerstoutfit komen mag, maar is uiteraard niet verplicht.
Het voorlopige programma is als volgt, mogelijk volgen er later nog wijzigingen.
17.00 – 18.00: Picknick
18.00 – 19.00: Dansuitleg
19.00 – 19.45: 15 minutes of fame
19.45 – 21.15: Bal!
21.15 – 21.45: 15 minutes of fame
21.45 – 22.30: Sessie
Toegangsprijs
Toegang tot het Kerstbal is 10 euro. Dat is alleen cash te betalen, aan de deur. Reserveren wordt gewaardeerd, dan weten wij hoe gezellig het wordt.

Kaart wordt geladen...