« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

23-01-2022 | Bal

Kerstbal in Rotterdam (verplaatst!)

Met: Docent(en): Aanvang: 18:00-22:30 Entree: € 5 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

We zijn ontzettend blij dat we kunnen melden dat deze dansavond doorgaat en kunnen niet wachten om weer op de dansvloer te staan met jullie.

Programma
17.30 – 18.00: Deuren open
18.00 – 19.30 Dansworkshop
19.30 – 20.30 Vrij dansen
20.30 – ~22.30 Sessie!

Band
Oorspronkelijk zou Mars Houseband voor ons komen spelen, maar helaas gaat dat deze keer wegens omstandigheden niet door. Deze keer hebben we dus geen live-muziek op de planning staan in de vorm van een band. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte voor live-muziek door de muzikanten en zangers die sessie komen spelen.

Sessie
De sessie is vrij voor alle muzikanten om bij aan te sluiten, vergeet dus niet je muziekinstrument(en) mee te nemen. Ook tijdens het vrij dansen deel is er uiteraard ruimte om mee te spelen.

Prijs
Mede omdat er deze keer geen band komt spelen, hebben we besloten de prijs te verlagen naar 5 euro per persoon. Dit kun je aan de deur bij ons betalen.

Corona
We werken met een coronatoegangsbewijs: je kunt alleen naar binnen als je een QR-code kunt tonen nadat je gevaccineerd, genezen of getest bent. Zonder geldige QR-code mogen we je helaas niet naar binnen laten.
Op de dansvloer zal geen 1,5 meter worden gehandhaafd en er zal van partner gewisseld kunnen worden. Als je dat liever niet doet, is daar uiteraard ook ruimte voor.(Zelf)testen is niet verplicht, maar wel lief. En uiteraard geldt: blijf thuis bij klachten.

Horeca
Vanwege corona is er geen horeca mogelijk tijdens deze uitgebreidere socialles. Er worden wel kannen water met glazen voorzien.
Op de hoogte
We adviseren om alvast te reserveren. Op deze manier kunnen wij al degenen die van plan zijn om te komen, tijdig op de hoogte houden van eventuele wijzigingen of aanpassingen.
F.A.Q. 

We hebben de laatste dagen nog wel flink wat vragen gekregen rondom onze dansavond, dus deze voor de zekerheid de meest gestelde nog even op een rijtje

Hoeveel mensen komen er?
We hebben momenteel (zondagmorgen) zo’n 60 reserveringen genoteerd staan. De ervaring leert dat er altijd wel wat afzeggingen zijn, maar we verwachten wel meer dan 50 mensen in ieder geval.

Moeten er mondkapjes gedragen worden?
Volgens de officiële regels zijn mondkapjes niet verplicht als deze de uitvoering van cultuur of sport belemmeren. Dat betekent voor deze avond dat er geen mondkapjes verplicht zijn op de dansvloer. Als je zelf liever wel een mondkapje draagt, is dat geen probleem natuurlijk. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Is 1,5 meter afstand verplicht?
Volgens de officiële regels is 1,5 meter afstand niet verplicht als deze de uitvoering van cultuur of sport belemmert. Dat betekent voor deze avond dat er geen 1,5 meter verplicht is. Als je dat zelf liever wel doet, is dat geen probleem natuurlijk. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Wordt er gewerkt met vaste partners?
Dansen met een vaste partner is deze avond niet verplicht, maar natuurlijk staat het je vrij om wel bij je vaste (favoriete) danspartner te blijven als je dat fijner vindt. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Is het oké als ik wat later binnen kom?
We starten rond 18.00 uur met de dansles/workshop. Later binnenkomen is geen probleem, we zullen wat verschillende dansen doen en je kunt dus later aansluiten – maar de gehele avond dansen is natuurlijk wel leuker 😉 Hetzelfde geldt natuurlijk voor eerder vertrekken.

Hoeveel kost het?
Voor deze keer hebben we besloten de prijs omlaag te brengen naar 5 euro per persoon, mede omdat er geen live muziek zal zijn. Deze prijs kan alleen cash worden betaald aan de deur.

Hoe zit het met de picknick?
Oorspronkelijk stond er vooraf een picknick gepland. Deze hebben we moeten schrappen omdat horeca en het verschaffen van eten en drinken niet is toegestaan. Er kan water worden gedronken en we zullen wat zoutjes en tomaatjes en komkommers voorzien, maar een echte maaltijd zit er dus niet in deze keer.

Mocht je nog meer vragen hebben: stel deze gerust en mail naar ons via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...