« Agenda

Reserveren

Al een acount? Log eerst in

Toegang tot het Kerstbal Rotterdam

€10,00


23-01-2022 | Bal

Kerstbal in Rotterdam (verplaatst!)

Met: Docent(en): Aanvang: 16:00-22:30 Entree: € 10 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja, van 18.00 tot 19.00 uur Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

BELANGRIJK!!!!! 
Let op: dit kerstbal zou oorspronkelijk plaatsvinden op 19 december 2021, maar is verplaatst naar 23 januari. Houd deze website in de gaten voor de laatste informatie. 

Band
De band die voor ons komt spelen is Mars Houseband. Dit duo bestaat uit André en Jan. André speelt trekzak (diatonische accordeon) en samen met Jan op mandoline vormt dat een koppel dat straalt van het plezier in het spelen. Daarnaast zijn zij zelf ook dansers, wat ervoor zorgt dat hun muziek nog eens extra goed dansbaar is.

Programma
16.00 – 18.00 Picknick!
18.00 – 19.00 Dansuitleg
19.00 – 21.00 Bal met Mars Houseband!
21.00 – ~22.30 Sessie!

Mogelijk wijzigen deze tijden nog vanwege de dan geldende coronamaatregelen, houd deze site in de gaten voor de laatste informatie.

Picknick en sessie
De picknick wordt een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes: neem dus zelf wat lekkers mee dat we met z’n allen kunnen delen en geniet van alle heerlijke creaties van de andere dansers en muzikanten.

De sessie is vrij voor alle muzikanten om bij aan te sluiten, vergeet dus niet je muziekinstrument(en) mee te nemen.

Uiteraard is dit bal, zoals je van ons gewend bent, in feestsfeer. Dus trek gerust je mooiste en vooral meest feestelijke outfit aan en dans met ons mee!
Corona
Voor wat we nu weten, zal er gewerkt worden met een coronatoegangsbewijs: je kunt dus naar binnen als je een QR-code kunt tonen nadat je gevaccineerd, genezen of getest bent. Voor de overige mogelijke maatregelen is het helaas nog even afwachten tot de laatste nieuwe informatie bekend wordt gemaakt.
Op de hoogte
We adviseren om alvast te reserveren voor dit bal. Op deze manier kunnen wij al degenen die van plan zijn om te komen, tijdig op de hoogte houden van eventuele wijzigingen of aanpassingen.

Kaart wordt geladen...