« Agenda

15-11-2014 | Bal

noveMberbal

Met: Lirio! (NL)Trio Dhoore (Be) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: € 10 Locatie: Danscentrum Dekker,
Wooldriksweg 150, 7512AW Enschede
Instructies: Ja, om 16.00 uur Sessie: Contact: Meer info »

Het feest van carnaval wordt gestart op de elfde van de elfde. In Twente wordt dit feest nog uitbundig gevierd. Het feest is een werelds gebeuren veroorzaakt door religieuze verschijnselen. Het balfolk is een werelds gebeuren wat met sociale verschijnselen te maken heeft.

Wat lijkt leuker om in het centrum van het oosters carnavals gebeuren een feest op te zetten wat NIETS met carnaval te maken heeft, maar wat net zo’n ontspanning en feeststemming oplevert?

Dit jaar wordt voor de eerste keer in Enschede rond de elfde van de elfde een balfolkbal georganiseerd, en wel op zaterdag 15 november. Het bal zal plaatsvinden in de zaal van het danscentrum Dekker, waar een prachtige ruime vloer aanwezig is.

 

 

GAAT NIET DOOR!: Dansworkshop:
Communicatie in de dans als basis voor variaties

Helaas gaat de workshop niet door.

’s Middags is er van 14.30-17.00 een workshop.

In deze workshop gaan Wen Versteeg en Cecilia Brands dieper in op de communicatie binnen het danspaar om een goede basis te vormen om samen af te stappen van de basispassen en vrij te kunnen variëren. Aan de hand van oefeningen en de scottisch en mazurka gaan we opzoek naar mogelijkheden om van iedere dans een unieke beleving te maken en je gereedschappen te geven om meer je eigen stijl een plek te geven in de dans. Zowel voor leiders als volgers!

De workshop is voor mensen die de Scottish en Mazurka al goed beheersen.

Deze workshop kost 20 euro (met het bal samen 25 euro).

Aanmelden kan hier

Locatie

De zaal ligt op 1100 meter loopafstand van het station van Enschede.Parkeren achter de zaal en in de omgeving is goed mogelijk.

Danscentrum Dekker
Wooldriksweg 150
7512 AW Enschede

Kaart wordt geladen...