« Agenda

13-01-2018 | Bal

noveMberbal Enschede

Met: The Bazz Explosion (Be)Tim de Man (Nl) Docent(en): Aanvang: 15:45 Entree: € 10 Locatie: Danscentrum Dekker,
Wooldriksweg 150, 7512AW Enschede
Instructies: Ja, om 16.00 uur Sessie: Contact: Meer info »

Let op! door wat onlangse wijzigingen zijn de aanvangstijden iets aangepast. Zorg dat je de juiste in de agenda hebt staan.

Het noveMberbal 2017 wordt 2 maanden en 2 dagen na de ‘optimale’ datum gehouden. Het bal vindt plaats in danscentrum Dekker, in dezelfde zaal als het eerste bal (2014) plaatsvond. De zaal heeft een prachtige nieuwe ruime vloer.

De tijd van het bal is zo gekozen dat mensen van elders goed met de trein kunnen komen en na het bal weer terug naar huis kunnen. Het danscentrum ligt op iets meer dan 1km loopafstand van het station van Enschede Centraal.

Parkeren achter de zaal en in de omgeving is goed mogelijk.

Picknick

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Je hoeft geen drinken mee te nemen, daarvoor verkoopt de bar genoeg lekkere drankjes!

Planning

12:30 Workshop Bourrée in 2
16.00 Dansuitleg met live muziek
17.00 Tim de Man
19.00 Picknick
20.00 The Bazz Explosion
22.00 Sessie
23:00 Einde

Bands

-Tim de Man is componist en pianist. Zijn subtiele pianospel bevat verhalende composities waarop fijn gedanst kan worden. Hij speelt in Nachtmuziek, en nu en dan solo met een zelf gecomponeerd repertoire aan muziek. Met zijn pianospel kan hij zowel liefelijke zachte dansjes voortbrengen als lekkere swingende groovy nummers.

-The Bazz Explosion is het de vijfkoppige versie van Bazz². Met Bazz² als kern zullen Guus Herremans op accordeon en Hendrik Sooghen op saxofoons worden aangevuld met gitaar, basgitaar en percussie. Tezamen spelen ze een zeer moderne en energieke mix van jazz, wereldmuziek en folk.

Workshop

Voorafgaand aan het bal en de basis dansuitleg zal er ook nog een dansworkshop plaatsvinden. Deze zal zich richten op de bourrée in 2 tijden. Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je hier terrecht:
www.balfolk.nl/workshops.php?workshop=346

Adres

Danscentrum Dekker
Wooldriksweg 150
7512AW Enschede

Kaart wordt geladen...