« Agenda

02-06-2022 | Sociales

GEANNULEERD – Socialles 232 (Rotterdam) – Repasseado

Met: Docent(en): Aanvang: 18:30-22:00 Entree: 6 Locatie: De Banier,
Banierstraat 1, Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

BELANGRIJK: Wegens onvoorziene omstandigheden, kan socialles 232 met als thema de repasseado helaas niet doorgaan. Deze donderdag 2 juni is er dan ook geen socialles in Rotterdam. We zijn nog aan het kijken om dit thema op een ander moment alsnog aan bod te laten komen met een socialles. Voor nu doen we ons best om iedere mogelijke geïnteresseerde op de hoogte te brengen. Mocht je zelf nog iemand weten die van plan was te komen, laat diegene gerust weten dat het deze donderdag niet doorgaat.

Deze donderdag 2 juni is het socialles 232. Het thema deze week is de Repasseado, een Portugese dans, gedanst met vier personen.
We gaan gezamenlijk aan de slag met deze dans onder begeleiding van vier dansers uit de groep, die deze dans veelvuldig hebben gedanst de afgelopen tijd.

Afhankelijk van de deelnemers in de groep, zullen we mogelijk ook wat variaties verkennen. Ervaring met deze dans is niet nodig om mee te doen.

Programma
18.30 Gezamenlijk koken en eten
19.30: Start socialles
20.30: Einde socialles, begin vrij dansen
22.00: Einde

Socialles
Het concept van een socialles is dat er het eerste uur een les of workshop wordt gegeven door een enthousiaste danser of docent over een specifieke dans of thema en dat in de 1,5 uur daarna de tijd is om vrij te dansen op cdmuziek. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te socialisen tijdens het deel vrij dansen.

Gezamenlijk eten
Vooraf mee-eten is ook mogelijk. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in de keuken van De Banier, waarop er een warme maaltijd gekookt en gegeten wordt tot om 19.30 uur de socialles begint. Meehelpen met koken mag en kan natuurlijk. Mee-eten kost 3 euro per persoon, per keer, cash te betalen. Vooraf doorgeven dat je mee-eet is wel handig, dat kan het beste via balfolkzuidholland@gmail.com, tot uiterlijk woensdagavond. Geef dan ook direct allergieën of intoleranties door, dan houden we daar rekening mee

Dansen en corona
De coronamaatregelen zijn geheel losgelaten: er is geen 1,5 meter of mondkapje meer verplicht. Uiteraard staat het je vrij om zelf wel 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen als je dat liever wel doet.

Locatie
We zijn vanaf begin 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie. Je kunt ons vanaf nu vinden bij De Banier, gevestigd op Banierstraat 1, in Rotterdam. Deze locatie is op ongeveer tien minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Parkeren in de directe omgeving is betaald tot 23.00 uur ‘s avonds. Verderop in de wijk is het wel gratis, dan moet je dus wel een stukje lopen. Check prettigparkeren.nl voor de mogelijkheden.

Zaalregels
In de danszaal mogen geen buitenschoenen, zorg dus dat je schoenen bij je hebt die niet buiten worden gedragen zoals dansschoenen of dans op blote voeten of op sokken. Eten in de danszaal is ook niet toegestaan.

Prijs
De sociallessen kosten 6 euro per persoon. Dit kan cash betaald worden aan de deur. Er is eveneens de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen: dat zijn 5 strippen voor 30 euro, op elke socialles te besteden. Dat scheelt je wekelijks geld meenemen. Pinnen is niet mogelijk.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: