« Agenda

07-07-2022 | Sociales

Socialles 237 (Rotterdam) – Uitstapje naar Ceilidh

Met: Docent(en): Aanvang: 18:30-22:00 Entree: 6 Locatie: De Banier,
Banierstraat 1, Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Deze donderdag 7 juli is het socialles 237. Deze laatste socialles in het seizoen draait het om samen dansen en plezier maken. Deze keer met net even iets andere dansen dan we gewend zijn: we maken een uitstapje naar de Ceilidh-dansen uit voornamelijk Schotland, onder begeleiding van René. 

Let op: dit is de laatste socialles van het seizoen 2021-2022, er is hierna zomerstop tot begin september.

Programma

18.30 Gezamenlijk koken en eten
19.30: Start socialles
20.30: Einde socialles, begin vrij dansen
22.00: Einde

Socialles
Het concept van een socialles is dat er het eerste uur een les of workshop wordt gegeven door een enthousiaste danser of docent over een specifieke dans of thema en dat in de 1,5 uur daarna de tijd is om vrij te dansen op cd-muziek. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te socialisen tijdens het deel vrij dansen.

Gezamenlijk eten
Vooraf mee-eten is ook mogelijk. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in de keuken van De Banier, waarop er een warme maaltijd gekookt en gegeten wordt tot om 19.30 uur de socialles begint. Meehelpen met koken mag en kan natuurlijk. Mee-eten kost 3 euro per persoon, per keer, cash te betalen. Vooraf doorgeven dat je mee-eet is wel handig, dat kan het beste via balfolkzuidholland@gmail.com, tot uiterlijk woensdag 16.00 uur. Geef dan ook direct allergieën of intoleranties door, dan houden we daar rekening mee

Locatie
We zijn vanaf begin 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie. Je kunt ons vanaf nu vinden bij De Banier, gevestigd op Banierstraat 1, in Rotterdam. Deze locatie is op ongeveer tien minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Parkeren in de directe omgeving is betaald tot 23.00 uur ‘s avonds. Verderop in de wijk is het wel gratis, dan moet je dus wel een stukje lopen. Check prettigparkeren.nl voor de mogelijkheden.

Zaalregels
In de danszaal mogen geen buitenschoenen, zorg dus dat je schoenen bij je hebt die niet buiten worden gedragen zoals dansschoenen of dans op blote voeten of op sokken. Eten en drinken in de danszaal is ook niet toegestaan.

Prijs
De sociallessen kosten 6 euro per persoon. Dit kan cash betaald worden aan de deur. Er is eveneens de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen: dat zijn 5 strippen voor 30 euro, op elke socialles te besteden. Dat scheelt je wekelijks geld meenemen. Pinnen is niet mogelijk.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: