« Agenda

23-04-2013 | Bal

Bal Faux Pas (Fout Bal) + Verjaardag

Met: Anim'animus (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:15 Entree: Locatie: Thorbeckelaan,
Thorbeckelaan 5, 3705KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op dinsdag 23 april zal het eerste echte Foute balfolkbal bij Balfolk Zeist plaatsvinden! (Met dank aan Sander Walgers en Henri Karrenbeld).

BAL FAUX PAS!

Daarnaast zal Joanne Middelkoop meteen van de gelegenheid gebruik maken om in stijl haar 22e verjaardag te vieren. Uiteraard zorgt zij, net als vorig jaar, voor veel taart, gebak, en andere dingen met enge kleurtjes!

Tijdens deze avond zullen alle favoriete foute (of minder foute) balfolknummers langskomen, waarvan de inspiratie uit de welbekende Foute Balfolkmuziek-groep komt.

Maar, uiteraard zou de avond niet compleet zijn zonder livemuziek, dus daar hebben we ook voor gezorgd. Wie? Het is één van de zeer enthousiaste huisbands van Balfolk Zeist: Anim’Animus! Dames! Take it away again!

De kosten zullen mogelijk iets hoger liggen dan normaal, door de kosten die gemaakt moeten worden voor de liedjes, waar rechten over betaald moet worden. We zijn nog bezig om dit te berekenen en vullen dit zo snel mogelijk aan, maar het zal niet meer dan 6 euro p/p worden.

Hiernaast staan er misschien nog een aantal ouderwetse verjaardagsspelletjes op het programma, in een gloednieuw balfolk-jasje, maar ook hier wordt nog aan gewerkt!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: