« Agenda

15-11-2016 | Bal

Verjaardagsbal

Met: Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Thorbeckelaan,
Thorbeckelaan 5, 3705KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het is weer tijd voor een verjaardagsbal van Henri en Meine! Na 2 keer is iets in balfolk-land al een traditie, maar ook dit jaar, voor de vierde keer is er weer een bal van deze jarigen.

Deze keer is het opnieuw een artiest die niet eerder bij Balfolk Zeist heeft gespeeld. Na succesvolle bals in de vorige jaren met Zoalo, Wouter en de Draak, Niek van Uden (solo) en Duo Leana Vapper-Dhoore & Hartwin (toen nog optredend als Estbel) hebben wij dit jaar opnieuw een solo-artiest van niveau: Simone Bottasso!

Simone speelt in Duo Bottasso (samen met zijn broer) en in The Folk Messengers (die vorig jaar op de dansstage speelden) maar ook solo speelt hij vast prachtige nummers.

Er staat koffie en thee (gratis) klaar, maar neem zelf vooral ook wat lekkers mee! (alcohol is niet toegestaan op het terrein.)

Er zal voor wat taart/gebak worden gezorgd, maar als je inspiratie hebt voor een extra lekkere taart is dat altijd welkom.

Omdat de grootte van de zaal beperkt is houden we een maximum aan van 75 dansers. Als je zeker wilt zijn dat je kunt gaan dansen, reserveer dan nu via
http://www.signupgenius.com/go/10c054aacaa29a2f49-dansavonden. Reserveren is niet verplicht maar als je niet reserveert is het mogelijk dat we je niet meer kunnen toelaten als de zaal vol is.

De toegang is zoals altijd als er een band speelt 5 euro. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De band speelt om 20.00 uur.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: