« Agenda

17-11-2015 | Bal

Verjaardagsbal met Estbel

Met: duo Leana & Hartwin [Be/Est] Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Thorbeckelaan,
Thorbeckelaan 5, 3705KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Na succes van vorige verjaardagsballen met o.a. Wouter en de Draak, Niek van Uden (solo), Andoorn, Zoalo, en Salmagondis is er 17 november 2015 weer een bal ter gelegenheid van 2 verjaardagen.

Deze keer hebben Henri en Meine voor voor eerst sinds de beginjaren van Balfolk Zeist een band uit het buitenland geregeld die o.a. op Orfest heeft gespeeld;

We presenteren jullie (met enige gepaste trots): Estbel!(www.estbel.be)

Estbel is de muzikale kruisbestuiving tussen Leana Vapper, geboren en getogen op het Estse eiland Saaremaa (bekend voor de prachtige natuur) & Hartwin Dhoore opgegroeid in het Vlaamse Sint-Lievens-Houtem (bekend van zijn grote veemarkt). Hij treedt op in een aantal andere bands (Balsem, Trio Dhoore) en speelt ook solo.

Hun muziek (die voornamelijk bestaat uit eigen werk) is geïspireerd door de prachtige landschappen, de ongerepte natuur, de planten en dieren en hartverwarmende mensen van het eiland Saaremaa.

Ze spelen een gevarieerd mengsel van de standaard koppeldansen (wals, mazurka, scottish), bourrées, met hier en daar een mixer en een polska.

Zoals altijd zal er koffie en thee (gratis) klaar staan, maar neem zelf vooral ook wat lekkers mee! (alcohol is niet toegestaan op het terrein.)

Er zal voor wat taart/gebak worden gezorgd, maar als je inspiratie hebt voor een extra lekkere taart is dat altijd welkom.

Omdat de grootte zaal beperkt is houden we een maximum aan van 75 dansers. Als je zeker wilt zijn dat je kunt gaan dansen, reserveer dan via de signup. Reserveren is niet verplicht maar als je niet reserveert is het mogelijk dat we
je niet meer kunnen toelaten als de zaal vol is.

De toegang is zoals altijd als er een band speelt 5 euro. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De band speelt om 20.00 uur.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: