« Agenda

13-10-2015 | Bal

Let’s Té together Tour in Zeist

Met: Té (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: Locatie: Thorbeckelaan,
Thorbeckelaan 5, 3705KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Er waren eens – nog niet zo heel lang geleden – vier musici: Conny, Emilyn, Niek en Sander, die met elkaar gingen spelen. Ze ontdekten dat ze samen als de band Té hele zalen vol mensen aan het dansen konden krijgen.

Een dansavond, een bal, met een band op het podium die de muziek deelt met een zaal vol dansers, die samen elk nummer opnieuw een ander dansje proberen te doen: dat is balfolk. Wij zijn als Té verliefd op de instelling en sfeer die horen bij deze muziek, deze dans, deze bals; het is één groot feest van geven en ontvangen. En er zit nog zo veel omheen. Wanneer wij optreden, krijgen wij vaak slaapplaatsen aangeboden bij mensen thuis, huisgemaakte maaltijden, een afterparty in een huiskamer… Mensen delen in alles wat ze hebben. We krijgen zoveel terug voor de muziek die we maken op het podium. Die instelling en sfeer willen we graag aan veel meer mensen doorgeven… bijvoorbeeld in Zeist!

Tijdens onze tour proberen we geld in te zamelen voor ons eigen plan om balfolk en daarmee onze eigen muziek te verspreiden. We besteden daar op de avond zelf natuurlijk aandacht aan, maar je kan alvast kijken op onze website of via het filmpje. Het mooie is dat we een fonds hebben gevonden dat alle bijdragen wil verdubbelen. Bij ons is jouw euro voor een keer écht het dubbele waard! We hopen dan ook dat jullie onze actie van harte willen steunen. Natuurlijk begint dat door met ons te genieten van een heerlijke dansavond. We zien jullie graag op dinsdag 13 oktober.”

De entree voor deze avond is 4 euro. We zorgen voor een donatiepot waar alles wat je meer wilt betalen in kan. Het bedrag uit de donatiepot stort Balfolk Zeist via het fonds, zodat ook dit geld verdubbeld wordt.

De organisatie sponsort mee, o.a. door zowel een oude als een nieuwe cd te verloten onder de aanwezigen die gereserveerd hebben (let op: reserveer je voor meerdere personen, vul dan de namen van de anderen in bij de opmerkingen, dan maken zij ook kans op de cd). Degene die de nieuwe cd wint kan deze, zodra hij uit is, ophalen op een van de dansavonden in Zeist.

Verder is zoals gebruikelijk koffie en thee gratis en mag iedereen lekkers te eten of drinken meenemen (geen alcohol ivm alcoholverbod op de locatie).

Reserveer hier (vergeet de extra namen niet voor de cd-winactie), anders kan het zijn dat we je niet meer kunnen toelaten. Er is plaats voor 75 dansers.

En kijk ook zeker even op Té’s crowdfunding-website. Je kunt via de website doneren en er zijn heel aantrekkelijke tegenprestaties om uit te kiezen.. 🙂

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: