« Agenda

20-12-2014 | Bal

Kerstspecial: 1e zaterdagbal in Zeist

Met: AmmA (Nl)Andoorn (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Thorbeckelaan,
Thorbeckelaan 5, 3705KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Voor het eerst organiseert Balfolk Zeist een bal op zaterdag. Met maar liefst 2 bands: AmmA en Andoorn!
Andoorn heeft al eerder tijdens een verjaardagsbal voor een geweldige avond gezorgd. Ze spelen deze avond met zijn vieren. Met instrumenten als bouzouki, doedelzak, basgitaar, percussie, fluiten zullen ze ons trakteren op een heerlijk bal.
AmmA is bekend bij veel balfolkies, zelfs al spelen ze niet alleen maar balfolk. Veel van hun repertoire is erg goed dansbaar, zoals ze al eerder hebben laten zien tijdens een balfolkbenefiet in Nieuwegein.

Let op: de exacte begintijd en de volgorde van de bands is nog niet bekend. Waarschijnlijk begint de eerste band om 20.00 uur en gaat de zaal open om 19.00 uur. Zodra er meer bekend is wordt het event op facebook geupdate en het bal hier voor zover mogelijk.

Net als op de dinsdagavonden is er gratis thee en koffie. Neem vooral zelf ook iets lekkers te eten of drinken mee (alcohol is op de locatie niet toegestaan).

De toegang deze avond is € 7,50. Reserveren is mogelijk via deze link, tot 20 december 16.00 uur. Reserveren is niet verplicht, maar er is slechts plaats voor 75 dansers. Zonder een reservering is het mogelijk dat we je niet meer kunnen toelaten.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: