« Agenda

01-03-2020 | Dansen leren

Bourree Berry – voorbij de basis

Met: Docent(en): Louise Marius Aanvang: 16:00-19:00 Entree: € 35 (of 25 euro met korting) Locatie: De Eeuwige Student,
Wassenaarseweg 1, 2333AM Leiden
Instructies: Sessie: Contact: Louise@balfolk.nl Meer info »

Bourree Berry – Voorbij de basis

De bourree, in eerste instantie een leuke dans waarbij je lekker van en naar elkaar huppelt. Als je daar echter dieper in duikt, merk je dat die pas toch niet zo eenvoudig is, maar wel voor een erg lekkere cadans zorgt. In deze workshop gaan we daar verder mee om die groove nog lekkerder te maken, het “voorsorteren” te perfectioneren en wat leuke variaties eraan toe te voegen. Ook gaan we een aantal bourree’s met 4 personen doen.

Voorkennis: Voor deze workshop ga ik er van uit dat je eerder de bourree hebt geleerd en dat je daarbij ook de echte bourree-pas hebt gedaan. Hij hoeft nog niet perfect te gaan, we gaan er nog wat aan slijpen, maar hij moet niet onbekend zijn. Op die manier kunnen we met de hele groep meer de diepte in duiken.

Kosten voor de workshop: 35 euro (en als je weinig geld te besteden hebt, mag je ook 25 euro betalen). Als je beide workshops op deze dag wil volgen, betaal je voor de 2e workshop slechts 15 euro. Aanmelden voor deze workshop is verplicht.

Aanmelden doe je door het invullen van het volgende formulier: Aanmeldformulier

Annuleren: Omdat ik helaas te vaak te maken heb met mensen die last minute afmelden of niet komen opdagen, heb ik annuleringsvoorwaarden opgesteld. Deze zijn nog altijd een stuk coulanter dan veel andere workshops.

– langer dan 1 week van te voren afzeggen = geen kosten
– minder dan 1 week van te voren afzeggen = 5 euro administratie kosten
– minder dan 24 uur van te voren (of niet) afzeggen = gewoon volledige workshop betalen.
– na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinformatie, je wordt geacht binnen een week te betalen.

Over Louise Marius: 10 jaar geleden startte zij in Utrecht met het organiseren van bals en het geven van workshops. Al snel groeide dat naar wekelijkse danslessen op verschillende niveaus, bals en lessen in Utrecht, Amsterdam, Leiden en Almere, en festivals zoals de dansstage in Enschede en het festival CaDansa. In de winter 2017/2018 besloot zij hiermee te stoppen, om ook andere dingen in haar leven te kunnen doen. Maar na een lange reis is zij nu terug in Nederland en komt ze graag weer af en toe in de vorm van workshops haar kennis van en liefde voor balfolk met jullie delen. Het belangrijkste aspect in Balfolk dansen is voor haar het plezier in de dans en de verbinding met je danspartner.

Planning van de dag:

11:30 deur open
12:00 workshop Basis wals in 3 en polka
15:00 pauze
16:00 workshop Bourree Berry (voorbij de basis)
19:00 einde workshop

Kaart niet beschikbaar