« Agenda

23-10-2021 | Bal

3e Bal in Hoorn

Met: Loogaroo (BE)Lucas Thébaut (Fr)Turbobal (Fr) Docent(en): Aanvang: 15:15-22:30 Entree: Zie overige info Locatie: De Vesting,
Achter de Vest 34, 1621 GK Hoorn
Instructies: Ja, om 15:15 Sessie: Nee Contact: balfolkhoorn@gmail.com Meer info »

Het is weer tijd voor een bal in Hoorn! Op 23 oktober kunnen weer samen dansen. Vanwege de Covid situatie hebben we deze keer geen subsidie kunnen krijgen. We proberen nog steeds een bal neer te zetten met de kwaliteit die jullie van Hoorn gewend zijn maar het is op dit moment financieel lastig om een bal neer te zetten voor een prijs die jullie gewend zijn. Daarom hebben we besloten om deze keer een fair-trade prijs te introduceren. Als iedereen deze prijs zou betalen dan verliezen wij geen geld op dit bal, maar omdat we weten dat veel van jullie ook een lastige periode achter de rug hebben zullen we ook een normale prijs bieden. Voor meer informatie hierover zie het kopje over de prijzen.

Programma

12:00 – 15:00 – Workshop “Taking your couple dances to the next level”
15:15 – 16:15 – Dans uitleg
16:30 – 18:00 – Lucas Thébaut
18:00 – 19:00 – Picknick
19:00 – 20:30 – Loogaroo
20:30 – 22:00 – Turbobal

Praktische informatie

De locatie is op loop afstand van het station Hoorn en de treinen rijden nog nadat het bal is afgelopen.
Met de auto is de locatie ook goed te bereiken. Betaald parkeren in hoorn is op zaterdag tot 18:00. De beste optie om te parkeren is op de P&R bij het station. hier kan voor 2,30 per dag worden geparkeerd. Er is iets dichter bij de locatie ook een parkeergarage waar voor 7,50 per dag geparkeerd kan worden. Let op dat de straten rond de bal locatie alleen voor vergunninghouders zijn!
Op de locatie is een bar aanwezig met verschillende opties aan drinken en bieren. Verder heeft de locatie ook eten te koop (denk hierbij aan frituur en tosti’s etc). De locatie wordt onderhouden door vrijwilligers en de opbrengten van de bar worden gebruiken om deze vrijwilligers te ondersteunen en de locatie beschikbaar te houden voor evenementen. Het is niet verboden om eigen drinken mee te nemen maar het wordt erg gewaardeerd als er ook een aantal consumpties bij de bar gehaald worden.

Picknick

Tenzij de maatregelen veranderen zullen we tijdens het bal een potluck picknick hebben. We vragen alle deelnemers dus om een bordje en bestek mee te nemen (bij voorkeur herbruikbaar ivm het mileu) en iets lekkers voor de picknick. We zetten alle gerechten op een tafel en iederen kan overal een beetje van pakken voor een mooie gebalanceerde maaltijd.

Workshop

Voorafgaand aan het bal zal er een workshop gehouden worden door Leo Visser en Marjolein Bente van BalfolkWorkshop.com, de workshop zal open zijn voor ieder niveau. Voor meer informatie kijk in het evenement van de workshop.

Prijzen

Voor het bal hanteren we twee tarieven. We hebben het normale tarief en het fair-trade tarief. Wij zorgen dat we de musikanten betalen wat zij horen te krijgen. En mocht iedereen het fair-trade tarief betalen dan verliezen wij als organisatie hier geen geld op. Wij wouden net als jullie weer graag dansen dus voel je niet bezwaard als je dit tarief niet kunt betalen. Wij snappen dat iedereen een lastige periode achter de rug heeft. Voor de workshop wordt een extra prijs gevraagd. We hopen dat veel mensen naar de workshop komen. Voor meer informatie over de workshop kan je kijken bij het event van de workshop.

Normaal tarief: 20 euro
Fair-Trade tarief: 25 euro
Workshop: 20 euro

Kaartjes kopen

Vanaf 30 september om 12:00 zal de kaartverkoop open gaan. Vanaf dat moment kunt u op de link hier klikken om uw kaartje te reserveren.

Covid Maatregelen

Na contact te hebben gehad met de gemeente is de conclusie dat voor dit bal het het coronatoegangsbewijs verplicht is. We zullen bij de ingang dus iedereen controleren. Zorg dus dat je een QR code of de corona check app hebt en dat je een legitimatie bewijs (met foto) bij je hebt. Tijdens het bal zijn er geen verplichtingen zoals afstand houden of mondkapjes maar we vragen jullie om de mensen die wel een mondkapje (of wat anders) op willen te respecteren.

Kaart wordt geladen...