« Agenda

Proefles Beginners Hoorn
02-11-2023 | Dansen leren

Proefles Beginners Hoorn

Met: Docent(en): Amber WeverLeo Visser Aanvang: 19:00-21:30 Entree: zie overige info Locatie: De Vesting,
Achter de Vest 34, 1621 GK Hoorn
Instructies: Sessie: Contact: balfolkhoorn@gmail.com Meer info »

Op 30 oktober en 2 november beginnen we de nieuwe reeks van Balfolk Hoorn met twee proeflessen!
Op de maandag wordt dit een groep begonners die al eerder een reeks of een aantal workshops hebben gedanst, en op de donderdag beginnen wij helemaal vanaf het begin met de beginners. De lessen beginnen om 19:00 en duren tot 21:30. Je hebt geen danspartner nodig om mee te kunnen doen.

Op de donderdagen gaan wij werken met de veelvoorkomende baldansen; denk aan Scottish, Tovercirkel, Andro, Wals in 3, Jig, Hanterdro en Bourrée in 2. Ook zullen we wat minder veelvoorkomende dansen gaan dansen zoals de Slängpolska, Bravade, Långdans en Branlou. We zullen aan de slag gaan met contact met je danspartner en de andere dansers op de dansvloer.

Met Leo Visser als gastdocent voor de Bretonse dansen.

De locatie is Achter de Vest 34, 10 minuten lopen vanaf het station Hoorn, en parkeren kan in Parkeergarage ’t Jeudje (300 meter van de locatie vandaan). Parkeren is hier op maandag gratis vanaf 18:00 uur en op donderdag betaald tot 21:00 uur (€1,90 per uur, eerste half uur gratis).
Let op! De ingang van het gebouw zit aan het Doelenplein.

In totaal zullen er 8 lessen van 2,5 uur gegeven worden. De prijs voor de donderdagreeks is €200 of €172 als je iets minder te besteden hebt. Dit mag in twee termijnen van €100/€86 euro betaald worden, of ook in acht termijnen van €25/€22 euro contant te betalen per avond (ik heb helaas geen pinautomaat).

De reeks gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Wil je beide reeksen meedoen? Stuur dan ook een e-mail!

E-mail adres voor vragen en aanmelden:
balfolkhoorn@gmail.com

Kaart wordt geladen...