« Agenda

12-12-2015 | Bal

Bal Rotterdam GEANNULEERD

Met: Duo Brabants / Bauweraerts [Be]Duo t'en Bal Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Helaas vervelend nieuws: dit bal gaat niet door. Er zijn te weinig kaarten verkocht en te weinig reserveringen binnengekomen om dit bal door te laten gaan. Onze excuses hiervoor, we hopen volgende keer gewoon weer zoals altijd lekker te knallen in Rotterdam met balfolk! Uiteraard krijgen de mensen die wél gereserveerd hadden of een kaartje hadden gekocht (dank daarvoor!) nog bericht van ons.

Het is weer tijd voor Balfolk in de Doelen, met Duo t’en Bal uit Frankrijk en Duo Brabants Bauweraerts. 

Programma
16.00-18.00 uur: workshop voor gevorderde dansers
18.00-19.00 uur: dansworkshop voor beginners
vanaf 19.00 uur: balfolk dansconcert met Duo Brabants Bauweraerts en Duo t’en Bal
23.00 uur: einde

Workshop
Deze zaterdag hebben we ook weer een workshop wals voor gevorderden, gegeven door Rian. Dans jij al een poosje balfolk, heb je de wals in drie goed onder de knie, ben je ook al vertrouwd met die in vijf tijden en ben je benieuwd wat je er nog meer mee kan? Meld je dan aan voor de workshop, geef dit aan bij je reservering. 

Duo Brabants Bauweraerts
Dit duo bestaat uit altvioliste Anneleen Brabants en Hilke Bauweraerts, die de diatonische accordeon bespeelt. Folk met pit, waarbij zij zich geheel overgeven aan de muziek. Ze spelen zwoel en teder én vurig en gepassioneerd.

Duo t’en Bal
Dit Franse duo bestaat uit Jean-Michel Corgeron en Béatrice Spoutil. Zij maken heerlijk dansbare muziek. Béatrice op piano, Jean-Michel op trekzak of mondharmonica. Een genot om naar te luisteren of op te dansen.

DansuitlegVoorafgaand aan het bal wordt de basis van de meeste dansen uitgelegd, zodat iedereen mee kan doen. Daarna stapt de band het podium op om er een mooi feest van te maken.

Kaartjes kopen kan alvast, via De Doelen. 

Kom je ook, laat ons dat even weten door middel van een reservering. Deze reservering betekent niet dat je al direct een kaartje hebt, deze dien je nog te kopen via de website van De Doelen vooraf of bij de kassa aan de deur. Je reservering geldt vooral om ons te laten weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en wordt dan ook zeer gewaardeerd. Tot dan!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: