« Agenda

01-12-2023 | Bal

Vrijdagavondbal in De Doelen Studio met Mook

Met: Mook Docent(en): Aanvang: 20:00-23:00 Entree: Gratis Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Ja, er is instructie om 20.00 uur Sessie: Nee, helaas is er geen ruimte voor sessie dit bal Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op vrijdagavond 1 december kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De band die voor ons komt spelen is Mook. 

Mook is een spetterend balfolktrio van trekzak, viool en snaren. Jan Sijben(gitaar en mandoline), André ten Broeke (trekzak) en Jochem  Beltman (viool) vonden elkaar op muziekfestivals en spelen nu samen de sterren van de hemel met originele dansmuziek, vaak zelfgemaakt of gearrangeerd. Ze spelen voor iedere gelegenheid een creatief samengesteld programma met dansen, voor beginners, begonners of echte balfolkfreakies. Op 1 december spelen zij in Rotterdam.

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. Reserveren voor dit bal is niet nodig, je kunt naar wens binnen komen wandelen.

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
20:00: Start dansuitleg
21:00: Bal!
23:00: Deuren sluiten

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden. Je kunt naar binnen bij de hoofdingang aan Schouwburgplein 50, dan word je vanzelf de goede kant op gewezen. 

Eten
Voorafgaand aan het bal een hapje eten is mogelijk. In De Doelen zelf kun je aanschuiven bij het buffet van Maher’s kitchen vanaf 18.00 uur. Daarvoor moet je wel even reserveren.  In de omgeving van De Doelen is ook ruim voldoende horeca aanwezig voor iets te eten vantevoren.

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: