« Agenda

02-06-2023 | Bal

Vrijdagavondbal in De Doelen Studio met Laouen

Met: Laouen (Be/Nl) Docent(en): Aanvang: 20:00-23:00 Entree: Gratis Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Ja, er is instructie om 20.00 uur Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op vrijdagavond 2 juni kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De band die voor ons komt spelen is Laouen! 

Laouen
De wegen van Bert Leemans (chromatische accordeon) en Ies Muller (houten dwarsfluiten, bombarde) kruisten elkaar al vaak in allerlei projecten, en het werd hoogste tijd voor een duo. Voilá, hier is het! In een fijne dynamische melange vloeien Bretonse, Franse en Ierse melodieën, traditioneel en eigen werk, naadloos in elkaar over. De muziek van dit duo brengt je naar een andere wereld en nodigt meteen uit tot dansen.

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. 

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
20:00: Start dansuitleg
21:00: Bal!
23:00: Deuren sluiten

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden. Je kunt naar binnen bij de hoofdingang aan Schouwburgplein 50, dan word je vanzelf de goede kant op gewezen. 

Eten
Voorafgaand aan het bal een hapje eten is mogelijk. In De Doelen zelf kun je aanschuiven bij het buffet van Maher’s kitchen vanaf 18.00 uur. Daarvoor moet je wel even reserveren.  In de omgeving van De Doelen is ook ruim voldoende horeca aanwezig voor iets te eten vantevoren.

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: