« Agenda

26-06-2024 | Bal

Woensdagavondbal met Duo Baftig in De Doelen Studio in Rotterdam

Met: Duo/Trio Baftig (NL) Docent(en): Aanvang: 19:30-22:30 Entree: Gratis Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Ja, er is een dansuitleg van tevoren Sessie: Nee, helaas is er geen ruimte voor sessie dit bal Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op woensdagavond 26 juni kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De band die voor ons komt spelen is Duo Baftig. 

Duo Baftig
Wat begon als een muzikaal experiment in de zomer van ‘22 is nu officieel tot een folkmuzikantenopstelling uitgegroeid. Duo Baftig  speelt zeer dansbare tunes op akoestische gitaar (DADGAD) en viool. Manon en Robin delen een passie voor folkdans en folkmuziek en besloten van hieruit hun krachten te bundelen. Het duo speelt een verassende mix tussen Ierse en Scandinavische tunes, maar ook eigen explosieve composities. Van melancholisch tot krachtig, voor alles geldt: zolang het maar Baftig is!

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. 

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
19.45: Dansuitleg
20.15: Bal met live-muziek van Duo Baftig
Je kunt naar wens binnen komen lopen in De Doelen (maar vanaf het begin meedoen is natuurlijk wel het leukste).

Vernieuwde locatie
Onlangs is De Doelen Studio volledig vernieuwd en opgeknapt. De ruimte is fijner om te dansen, de bar is apart – en de studio is nu zelfs op een nieuwe plek te vinden in het gebouw! Geen zorgen, je kunt nog gewoon op dezelfde manier naar binnen, via de hoofdingang als altijd. Volg de tonen van de balfolkmuziek en het gaat helemaal goed komen!

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden. Je kunt naar binnen bij de hoofdingang aan Schouwburgplein 50, dan word je vanzelf de goede kant op gewezen. 

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: