« Agenda

22-03-2024 | Bal

Vrijdagavondbal in De Doelen Studio met Florian de Schepper

Met: Docent(en): Aanvang: 20:30-23:30 Entree: Gratis Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Ja, er is instructie om 20.00 uur Sessie: Nee, helaas is er geen ruimte voor sessie dit bal Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op vrijdagavond 22 maart kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De artiest die voor ons komt spelen is Florian de Schepper. Florian speelt al gitaar sinds zijn 9e, waarop hij al snel in het (bal)folkcircuit terechtkwam. Hij is bekend van balfolkgroepen als Duo De Schepper-Sanczuk, Broes, Loogaroo, Zigo en Stompin Caravan. Deze keer staat hij solo op het podium! Zijn muziek is ritmisch, energiek, verrassend en heel fijn om balfolk op te dansen. 

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. Reserveren is niet nodig, je kunt vrij naar wens binnen komen lopen en de dansvloer opstappen. 

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
20:30: Start dansuitleg
21:30: Bal!
23:30: Deuren sluiten

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden. Je kunt naar binnen bij de hoofdingang aan Schouwburgplein 50, dan word je vanzelf de goede kant op gewezen. 

Eten
Voorafgaand aan het bal een hapje eten is mogelijk. In De Doelen zelf kun je aanschuiven bij het buffet van Maher’s kitchen vanaf 18.00 uur. Daarvoor moet je wel even reserveren.  In de omgeving van De Doelen is ook ruim voldoende horeca aanwezig voor iets te eten vantevoren.

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: