« Agenda

20-02-2016 | Bal

Celtic & Balfolk Night

Met: BmB Light (Nl)duo Brotto LopezDuo Claeys-Letronduo Milleret-PignolToctoctoc (Fr) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Ook in 2016 komt er weer een Celtic & Balfolk Night in de Doelen in Rotterdam. Kaarten reserveer je HIER.

Met 30% korting naar Celtic & Balfolk Night
Via Balfolk.nl bezoek je dit festival met 30% korting en betaal je slechts € 17 voor een kaartje. Bezoekers t/m 26 jaar betalen € 9. Bel 010 2171717 o.v.v. ‘Balfolk’ voor het bestellen van kaarten. Of bestel kaarten online via www.dedoelen.nl. Vul tijdens het bestellen ‘balfolk’ in bij het veld Promotiecode voor het verkrijgen van de korting.

BALFOLK

Wim Claeys & Bruno le Tron invite (België)
Toctoctoc (Frankrijk)
Duo Milleret/Pignol (Frankrijk)
Duo Brotto Lopez (België)
BmB (Nederland)

WORKSHOPS

Er zijn deze middag een aantal interessante workshops:

Koen Dhondt (Be) geeft een workshop dansen uit Zuid-West Frankrijk (Gascogne & Pyreneeen) het repertoire van Brotto-Lopez, voor halfgevorderde dansers. (van 14-16)

Paulo & Sara (Pt) geven een workshop “Dialoog in parendans”. In deze workshop gaat het om voelen, luisteren, reageren, interpreteren, creëren. Kortom: spreken zonder woorden. Voor gevorderde dansers. (van 14-16)

Majken Enequist geeft een Ceilidh-workshop. Van oorsprong is ceilidh (spreek uit: ‘kélie’) Gaelic voor ‘gezelschap’ en stond het voor een sociale samenkomst van familie en vrienden. Tegenwoordig is het een vast onderdeel op bruiloften en partijen en staat het woord buiten Schotland simpelweg voor een Schots dansfeest. Voor alle niveaus. (van 14-16)

Guillaume Lopez geeft een zangworkshop gericht op polyfonie en dansliederen uit het Occitaanse grondgebied (Zuid-West Frankrijk). In de workshop komen zaken als stijl, groove, variatie, improvisatie en vraag- en antwoordkoren aan de orde. (van 16-17)

Louise Marius geeft de dansuitleg, een eerste kennismaking met balfolk, zodat iedereen daarna met plezier de vloer op kan. (van 16-17)

En wil je zelf altijd al een draailier of doedelzak uitproberen? Dit kan van 14u tot 20u bij de instrumentenproeverij van Stichting Draailier En Doedelzak in de Van Capelle zaal op de begane grond.

CONCERTEN

Fairport Convention (Schotland)
Shooglenifty (Schotland)
Fred Morrison (Schotland)
Nordic Fiddlers Bloc (Scandinavië)
Korrontzi (Baskenland)
Rachel Hair trio (Schotland)
Socks in the Frying Pan (Ierland)
Duo Bottasso (Italië) + guests

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: