« Agenda

17-02-2018 | Bal

Celtic & Balfolk Festival

Met: Ciac Boum (fr)EmBRUN (Be)La Machine (Fr)Naragonia (Be) Docent(en): Aanvang: 14:00 Entree: Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Celtic & Balfolk Festival

Deze zesde editie van ons pronkjuweel, het Celtic & Balfolk Festival, biedt een ruimere interpretatie van het begrip ‘folk’. Er zijn namelijk geweldige nieuwe internationale ontwikkelingen op het gebied van de folkmuziek. Neem een band als Trad.Attack! uit Estland. Dankzij hun gebruik van traditionele muziek en folk-instrumenten in combinatie met popinvloeden ontstaat er een levendige en actuele mix.

Balfolk 

Natuurlijk blijft ook het danselement sterk aanwezig. Met een internationaal balfolk-programma, van onder meer de Franse bands La Machine en Ciac Boum en EmBRUN. Met dansworkshops in de middag, wordt het Celtic & Balfolk Festival weer een dag om naar uit te kijken.

Workshops

Behalve een dansuitleg voor beginners (door Louise Marius) geeft Ciac Boum een workshop Poitou dansen, La Machine een workshop Dansen uit Centraal Frankrijk en is er ook een workshop Ceilidh.

Kosten

Dit festival met 4 topbands uit de balfolk wereld, en 8 grote namen uit Ierland, Galicie, Finland en Estland, en verschillende dansworkshops, kost 35 euro. 

Er is dit jaar helaas geen Balfolk korting, maar er is wel een jongerentarief, 10 euro t/m 26 jaar (of met CJP).

Je kan je kaartje in de voorverkoop kopen, maar ook gewoon aan de deur. 

zie ook DeDoelen.nl/celtic

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: