« Agenda

20-10-2023 | Bal

Vrijdagavondbal in De Doelen Studio met Bart Praet

Met: Bart Praet (solo) Docent(en): Aanvang: 20:00-23:00 Entree: Gratis Locatie: De Doelen,
Schouwburgplein 50, 3012CL Rotterdam
Instructies: Ja, er is instructie om 20.00 uur Sessie: Nee, helaas is er geen ruimte voor sessie dit bal Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op vrijdagavond 20 oktober kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De artiest die voor ons komt optreden is Bart Praet.

Bart Praet speelt uillean pipes, whistles en fluit. Hij is ook bekend van onder andere Elanor en diverse andere muzikale topacts. In De Doelen brengt hij met zijn soloproject ‘Dawn’ een betoverende fusie van balfolk met jazz-invloeden, die muzikale grenzen verlegt! Bereid je voor om betoverd te worden door ‘Dawn’, dat naadloos het rijke erfgoed van balfolk mengt met de nuances van jazz en daarbuiten. Ontdek een muzikale reis als geen ander, waar de tijdloze melodieën van de Ierse bouzouki zich verstrengelen met de harmonieuze omhelzing van toetsen en de zielsroerende klanken van de duduk. ‘Dawn’ overstijgt genres en creëert een betoverende soundscape die even uniek als meeslepend is.

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. 

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
20:00: Start dansuitleg
21:00: Bal!
23:00: Deuren sluiten

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden. Je kunt naar binnen bij de hoofdingang aan Schouwburgplein 50, dan word je vanzelf de goede kant op gewezen. 

Eten
Voorafgaand aan het bal een hapje eten is mogelijk. In De Doelen zelf kun je aanschuiven bij het buffet van Maher’s kitchen vanaf 18.00 uur. Daarvoor moet je wel even reserveren.  In de omgeving van De Doelen is ook ruim voldoende horeca aanwezig voor iets te eten vantevoren.

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: