« Agenda

17-03-2022 | Bal

Social dance in Mezrab met Guus Herremans en Geronimo

Met: Geronimo (be)Guus Herremans Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:30 Entree: € 13,- Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19.30 Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Geronimo en Guus Herremans

Geronimo en Guus Herremans

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab, een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).
Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Komen jullie ook?

De entree is slechts 13,- euro voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Reserveren is noodzakelijk en kan  op de site van Balfolk Amsterdam.

Er wordt lekkere Iraanse soep geserveerd, voor 6 euro krijg je ook een bordje (de rode linzensoep is vegan). Dus als je direct uit je werk komt, kan je het frietje op ’t station overslaan 🙂

Programma:
19:00 Deuren open (soep!)
19:30 Dansworkshop voor beginners met juffen Gepke en Berend. Live begeleiding door PFM!
20:30 Bal met PFM!
21:00 Bal met Guus Herremans en Geronimo
23:30 einde en nog een half uurtje sessie

Geronimo

Geronimo is het soloproject van muzikant en producer Jeroen Geerinck (Snaarmaarwaar, Hot Griselda, Spilar). Als Geronimo kan hij meer dan ooit experimenteren met het vermengen van genres, stijlen en invloeden in zijn gekende energieke stijl.
Een avond vol opzwepende, meeslepende en begeesterende klanken.

Luister hier naar enkele opnames: https://www.jeroengeerinck.com/geronimo

Guus Herremans

Met zijn vele projecten (Les Bottines Artistiques, Duo Lopez-Herremans, Phlox, Airboxes, Solo, etc…) is hij regelmatig te gast op velerlei podia doorheen Europa. Ook is Guus een veelgevraagde gastmuzikant bij bekende bands (Variomatic, S-Tres, Aurélien Claranbaux, Didier Lopez, Brotto Lopez, Duo bottasso etc…).

Twee rasmuzikanten met het hart op de juiste plaats die een gevoelige snaar kunnen raken maar je ook naar de dansvloer trekken!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: