« Agenda

Social dance in Mezrab met Trio Loubelya
19-10-2023 | Bal

Social dance in Mezrab met Trio Loubelya

Met: Trio Loubelya (Fr) Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:55 Entree: Voorverkoop € 13,-, aan de deur € 15,- Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19.30 Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Balfolk in de Mezrab
De Mezrab host iedere derde donderdag van de maand het leukste Balfolkfeestje van Amsterdam. Bestel alvast een ticket en kom dansen op de livemuziek van Trio Loubelya!

Ticket
– Voorverkoop: 13 euro
– Aan de deur: 15 euro
Tickets >>>

Programma
19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners met Gepke & Berend
20:30 Bal met …
21:00 Bal met Trio Loubelya
23:30 Sessie

Locatie
Mezrab draagt Balfolk een warm hart toe en nodigt ons iedere maand uit te komen dansen. Je kunt in de Mezrab op andere dagen vooral terecht voor storytelling. Het café dient als inspiratiebron voor vele theaters, centra, musea en festivals om ook storytelling te programmeren. Mezrab programmeert meerdere keren per week regelmatig vertelavonden. Op de andere avonden wordt storytelling gecombineerd met andere kunstdisciplines (dans, beeldende kunst, poëzie, etc.) en een wereldmuziekprogramma.

Er is plek voor zo’n 100 dansers.

Adres:
Veemkade 576
1019 BL Amsterdam

Band

  • Trio Loubelya

(Neo)trad-jazz-wereldmuziek, dat zo zou men de muziek van Trio Loubelya moeten classificeren. Live levert Loubelya een energiek en intiem ‘hedendaags trad’-bal, waarin de subtiele adem van de accordeon, het bedwelmende timbre van de saxofoon, de uitzinnige klarinet en de betoverende diepte van de contrabas subtiel worden gecombineerd.

Fotocredit
Irene Strubbe / Trio Loubelya

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: