« Agenda

Social dance in Mezrab met TriOblique
15-06-2023 | Bal

Social dance in Mezrab met TriOblique

Met: Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:55 Entree: Voorverkoop € 13,-, aan de deur € 15,- Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19.30 Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Balfolk in de Mezrab
De Mezrab host iedere derde donderdag van de maand het leukste Balfolkfeestje van Amsterdam. Bestel alvast een ticket en kom dansen op de livemuziek van TriOblique!

Ticket
– Voorverkoop: 13 euro
– Aan de deur: 15 euro
Tickets >>>

Programma
19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners met Gepke & Berend
20:30 Bal met …
21:00 Bal met TriOblique
23:30 Sessie

Locatie
Mezrab draagt Balfolk een warm hart toe en nodigt ons iedere maand uit te komen dansen. Je kunt in de Mezrab op andere dagen vooral terecht voor storytelling. Het café dient als inspiratiebron voor vele theaters, centra, musea en festivals om ook storytelling te programmeren. Mezrab programmeert meerdere keren per week regelmatig vertelavonden. Op de andere avonden wordt storytelling gecombineerd met andere kunstdisciplines (dans, beeldende kunst, poëzie, etc.) en een wereldmuziekprogramma.

Er is plek voor zo’n 100 dansers.

Adres:
Veemkade 576
1019 BL Amsterdam

Band

TriOblique

Het is door de ontmoeting rond Ierse muziek dat deze drie muzikanten besloten samen te komen. Om de wereld te laten dansen, op en neer en vooral dwars.

TriOblique is de subtiele (of niet!), vermenging van het muziekspel van Susanna Roncallo (gitaar), Aurélien Congrega (Ierse Bouzouki en zang) en Dario Gisotti (Uillean Pipe en fluiten), de kronkelende paden van de ene stijl nemend voor een diagonale sprong naar de stijl van de andere, over velden, door bossen, het verkennen van geluiden die van Genua naar Ierland gaan, van funk tot traditionele zang uit het noorden van Bretagne, van delicate fingerpicking tot goede rockakkoorden, van instrumenten tot zang, van pure traditie tot de versmelting van genres, met het vreugdevolle verlangen om te bewegen de lichamen in een verfijnde mazurka, of in een waanzinnige Kost Ar Choat!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: