« Agenda

19-05-2022 | Bal

Social dance in Mezrab met BmB

Met: BmB Light (Nl) Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:30 Entree: € 13,- Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19.30 Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Amsterdam@balfolk.nl Meer info »

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab, een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).
Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Komen jullie ook?

De entree is slechts 13,- euro voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Reserveren is niet noodzakelijk en kan  op de site van Balfolk Amsterdam als je zeker wilt zijn van toegang.

Er wordt lekkere Iraanse soep geserveerd, voor 6 euro krijg je ook een bordje (de rode linzensoep is vegan). Dus als je direct uit je werk komt, kan je het frietje op ’t station overslaan 🙂

Programma

19:00 Deuren open (soep!)
19:30 Dansworkshop voor beginners met juffen Gepke en Berend. Live begeleiding door PFM!.
20:30 Bal met PFM!
21:00 Bal met BMB
23:30 Einde en nog een half uurtje sessie

BmB

Wij zijn drie mannen die houden van folk.

We brengen gezongen liederen om je te laten stuiteren en zwijmelen, te laten zwieren, lachen en huilen. We brachten in 2021 ons eerste album uit en hopen dat je ons een keer komt bezoeken om het mee te maken.

BmB bestaat uit Luc Plompen (zang, gitaar), Wouter Kuyper(doedelzakken, fluiten, chalumeau) en Niek van Uden-Luteijn(accordeon). Wij kennen elkaar jaren via de internationale (bal)folk scene. De wens om het gezongen lied in een krachtige bezetting te brengen, zorgden uiteindelijk voor de combinatie van deze rasechte troubadour met vertellende stem, een partij doedels en fluiten zoals alleen Wouter kan en een stevige basis van Nieks concertaccordeon. In 2021 hebben we ons eerste album uitgebracht, “Ge vindt wel een taal”.

Luister hier naar een nummer!

Website

Facebook

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: