« Agenda

13-04-2023 | Bal

Social dance in Mezrab met L’air inconnu

Met: L'air inconnu (Fr) Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:55 Entree: € 13,- Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19.30 Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Let op: De Mezrab is normaal op iedere derde donderdag van de maand. Alleen in april wijken we daar vanaf. Deze editie is op de tweede donderdag van de maand.

 

Band L’air inconnu

“L’air inconnu” is een muzikaal trio op basis van de hedendaagse traditionele dans bedoeld voor belangstellende oren – van zowel wilde als tamme planten en dieren.

Hun composities en arrangementen op basis van traditionele thema’s zijn gevormd door hun emoties en sensaties die zij op bals en festivals opdeden: feest van herkenning, intieme poëzie, opwekkend geluid, energie van dansers in beweging, gezamenlijk gevoelde sfeer, …

Wil je weten hoe ze klinkt? Hier is hun website.

Social dance in Mezrab

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab, een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).
Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Komen jullie ook?

De entree is slechts 13,- euro bij aankoop vooraf, aan de deur 15,-, voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Reserveren is niet noodzakelijk maar kan op de site van Balfolk Amsterdam als je zeker wilt zijn van toegang.

Programma

19:00 Deuren open (soep!)
19:30 Dansworkshop voor beginners met juffen Gepke en Berend. Live begeleiding door ….
20:30 Bal met ….
21:00 Bal met L’air inconnu!
23:30 Einde en nog een half uurtje sessie

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: