« Agenda

08-04-2018 | Bal

Bal Junushoff Wageningen

Met: La Jupette BarbueNachtmuziek (Nl)Speeltuig (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op zondag 8 april vieren wij het voorjaar met maar liefst drie prachtige bands!

Nachtmuziek, bestaande uit trompettist Frank (Gonnagles) en pianist Tim, werd de afgelopen jaren op de Nederlandse festivals bekend met hun fijne, warme en eigen dansmuziek. Met een gezonde dosis jazz, een schepje fantasie en een boel creativiteit spelen zij nu in Wageningen de sterren van de hemel.

Ook mogen wij Speeltuig verwelkomen, het nieuwe duo van Niki (Zoalo, BmB) en Thimo: twee muzikale enthousiastelingen die het liefst ál hun instrumenten meebrengen. Met contrabas, piano, gitaar, dwarsfluit, accordeon en zang maken zij eigenzinnige melodieën waarin geëxperimenteerd wordt met wereldmuziek, folk en jazz – en waarvan onze voetjes zeker van de grond zullen gaan!

Met veel enthousiasme kondigen we de bijzondere band La Jupette Barbue aan. Dit drietal onbevangen fransozen maakt muziek met het lichaam als instrument: a capella en met lichaamspercussie. Met hun energieke, speelse en fantastisch op elkaar ingespeelde dynamiek geven zij een heel eigen draai aan Franse traditionele zangmuziek. Echt een band om te komen ervaren en van te genieten!

De planning van het bal ziet er (ongeveer) als volgt uit:
15:00 Dansinitiatie
16:00 Speeltuig
17:15 Nachtmuziek
18:30 Potluck pauze
19:30 La Jupette Barbue
Tot dan(s)!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: