« Agenda

21-01-2018 | Bal

Wageningen Junushoff

Met: Les Bottines Artistiques (Be)Wouter en de Draak (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Nieuw jaar – nieuwe bals! In januari zijn jullie weer heel erg welkom in de Junushoff om te dansen en van de muziek te genieten. We hebben weer twee fijne bands voor jullie – die ook nog eens allebei hun nieuwe CD komen presenteren!

Les Bottines Artistiques wordt gevormd door het bijzondere samenspel van Guus Herremans op accordeon en Pavel Souvandjiev op viool. De combinatie Pavels levendige vioolspel met Bulgaarse roots in combinatie met Guus’ feilloze Franse en Italiaanse accordeonspel zorgt voor een warme, kleurrijke en verrassende dynamiek. Velen konden niet wachten op een CD van dit duo – en die is er nu: “Summertime” wordt op ons bal gepresenteerd en daar verheugen wij ons erg op!

Ook Wouter en de Draak kijken ernaar uit hun nieuwe, gelijknamige meesterwerk aan ons voor te stellen. Wouter op diatonische accordeon en Joris op gitaar – wie kent ze niet?! Op Cadansa brachten ze al onze voetjes van de vloer met hun eindeloze variatie aan melodieën – van stevige scottisches tot heerlijke onregelmatige walsjes. Dit feestje doen wij graag nog eens over in Wageningen!

Voorlopig programma:

15:00 Dansinstructie
16:00 Wouter en de Draak
18:00 Picknick
19:00 Les Bottines Artistiques
21:00 Sessie?!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: