« Agenda

17-11-2013 | Bal

Herfstbal Wageningen

Met: I Fratelli Tarzanelli (Be/Fr/It)Sophie Cavez (Be) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

**Let op! Dansuitleg is deze keer om 16:00 uur, het bal begint om 17.00 uur.**

Ze zijn al eens eerder bij ons geweest, maar wij hebben ze gewoon nog een keer gevraagd: I Fratelli Tarzanelli, een van onze meest favoriete bands, komt weer naar Wageningen! Zij brengen Sophie Cavez met zich mee en zullen in verschillende combinaties voor ons spelen.

Tijdens het bal is er ook een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen! Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar, maar neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal incl. sessie tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan. Neem allemaal je instrument mee als je een leuke avond nog langer leuk wilt maken!

WORKSHOP
Voorafgaand aan het bal organiseren wij de workshop ‘The Core of Dancing’ met de Amerikaanse dansdocent Andrew Smith. De workshop focust op communicatie, ontzettend klein maar toch samen dansen en balans.
Meer info en opgeven >

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: