« Agenda

11-09-2022 | Bal

Wageningen Junushoff | Duo Thézé & friends

Met: Docent(en): Aanvang: 15:00-21:00 Entree: €20 regulier, €15 korting, reserveren niet nodig! Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Contact: balfolkwageningen@gmail.com Meer info »

Joepie, eindelijk zal er weer gedanst worden in de Junushoff! Wij (Aljosha & Renske) verheugen ons als nooit tevoren om jullie weer te zien.

Erik en Samuel Thézé speelden op het allereerste bal dat wij organiseerden – waaay back in 2016! Ter ere van ons 5-jarige lustrum wilden wij hen vorig jaar al in de Junushoff verwelkomen, en nu gaan we voor de 6-jaar jubileum-herkansing.

Eric (bandoneon & piano) en Samuel (klarinetten) staan gelukkig nog te popelen om voor jullie op te treden, en ditmaal nemen ze hun vrienden mee. Samen met Xavier Margogne (gitaar) en Stéphane Cozic (contrabas) komen zij hun nieuwe repertoire presenteren – en wij zijn de eersten die daarvan mogen genieten!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Voorlopige planning:

15:00 Dansinitiatie
16:00 Bal
18:00 Potluck diner
19:00 Bal
21:00 Einde

We hopen gauw met jullie te dansen!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: