« Agenda

(Geannuleerd!) Wageningen Junushoff
12-12-2021 | Bal

(Geannuleerd!) Wageningen Junushoff

Met: Duo Thézé (Fr)Wouter Vandenabeele (Be) Docent(en): Aanvang: 15:00-22:00 Entree: Zie info! Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Contact: balfolkwageningen@gmail.com Meer info »

Jullie zagen de bui vast al hangen, maar helaas moeten we het bal wederom afblazen… We hopen jullie in het voorjaar weer te zien. Vergeet in de tussentijd niet te dansen en hang in there!
Joepie, we mogen weer dansen in de Junushoff!! Wij (Aljosha & Renske) zijn ontzettend blij jullie weer uit te kunnen nodigen om te komen dansen en van muziek te genieten.

 

Erik en Samuel Thézé speelden op het allereerste bal dat wij organiseerden – waaay back in 2016! Ter ere van ons 5-jarige lustrum mogen wij hen wederom in de Junushoff verwelkomen. Zij zullen worden vergezeld door niemand minder dan Wouter Vandenabeele. Samen zullen zij in verscheidene opstellingen hun prachtige muziek ter gehore brengen.

 

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

 

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

 

Voorlopige planning:

 

15:00 Dansinitiatie
16:00 Bal
18:00 Potluck diner
19:00 Bal
21:00 Einde

 

Info over tarieven, evt. registratie en QR-codes volgt z.s.m.!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: