« Agenda

Wageningen Junushoff
15-10-2023 | Bal

Wageningen Junushoff

Met: Man Encantada Duo (FR)Nubia (NL/SE) Docent(en): Aanvang: 15:00-22:00 Entree: € 20 (regulier); €15 (korting) Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Contact: balfolkwageningen@gmail.com Meer info »

In oktober zijn we terug van weggeweest en kunnen we weer dansen op de muziek van twee geweldige groepen!

Wij zijn heel blij om Nubia aan te kondigen, die hun gloednieuwe CD aan ons gaat presenteren! Nubia bestaat uit Kris van ’t Klooster op mandoline en Tim Hofmeester op DADGAD gitaar, en hun grenzeloze muzikale connectie. Met roots in Nederland en met Scandinavische invloeden maakt dit duo muziek om op te dansen, of om bij weg te dromen terwijl je luistert. Dromerig, poëtisch, plezierig en in de wolken: Nubia weet altijd de juiste intieme sfeer te creëren om heerlijk op te dansen.

Man Encantada Duo brengt ons traditionele muziek uit de Gascogne compleet met fantastische Occitaanse zang. De prachtige gezongen melodieën, traditionele teksten en originele composities worden geaccentueerd door de accordeon en mandola. De groep combineert de specialismen van beide muzikanten: Joachim zingt de melodieën uit de Gascogne en zet graag muziek onder gedichten en traditionele teksten uit het zuidwesten van Frankrijk, en Gilles draagt zijn kennis bij van traditionele muziek uit Périgord en het gebied eromheen. De energieke ritmes van Man Encantada zijn ontzettend aanstekelijk en zorgen voor een geweldige danservaring!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg! Entree: Regulier €20, korting €15. Betalen kan contant of via een QR-code. Reserveren is niet nodig, er zijn altijd genoeg kaartjes beschikbaar.

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Voorlopig programma:
15:00 Dansinitiatie
16:00 Nubia
18:00 Potluck
19:00 Man Encantada
21:00 Einde

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: