« Agenda

10-11-2019 | Bal

Wageningen Junushoff

Met: Duo De Schepper - Sanczuk (Be)Fiston (Be) Docent(en): Aanvang: 15:00-22:00 Entree: € 15 (regulier); €13 (korting); €10 (eerste keer Junushoff) Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Contact: balfolkwageningen@gmail.com Meer info »

Het belooft een prachtig herfstig bal te worden 10 november, met verwarmende muziek van twee mooie bands.

Wij zijn vol verwachting over het nieuwe album van Duo De Schepper-Sanczuk, dat zij tijdens dit bal aan ons zullen presenteren. Met tien snaren (Florian de Schepper op gitaar, Anouk Sanczuk op viool) brengen deze muzikanten ons aan het dansen met hun unieke, in klassieke muziek en jazz gegronde, folkmuziek.

Hierna gaat het helemaal los met Fiston, een ware, gloednieuwe supergroep die balfolk mengt met hun passie voor balkanmuziek. Anouk blijft nog even op het podium en wordt hier aangevuld door François Postic (saxofoons), Guillaume Malempre (percussie), Téo Crommen (gitaar) en Thibaud Misson (contrabas). Het repertoire bestaat uit eigen composities met invloeden vanuit de folk, balkan en de jazz. Hoog energetische dansmuziek en lyrische melodiën staan dan ook in het programma!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal tot uiterlijk 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: