« Agenda

08-09-2019 | Bal

Wageningen Junushoff

Met: La Machine (Fr) Docent(en): Aanvang: 15:00-22:00 Entree: € 15 (regulier); €13 (korting); €10 (eerste keer Junushoff) Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Contact: balfolkwageningen@gmail.com Meer info »

Voor eenieder die na de zomer hun danskaters nog moet verzorgen, voor allen die eens willen dansen, en überhaupt voor ieder die van de betere traditionele muziek houdt: La Machine komt naar Wageningen!
 
De Franse muziekpers zelf is zeer lovend over de groep, die constant voor concerten gevraagd wordt: “Zonder twijfel een van dé beste huidige groepen in de huidige Franse scene.”
 
We zijn heel erg blij de vier muzikanten voor twee sessies te hebben kunnen strikken: Gregory Jolivet en Julien Barbances voerzorgen een combinatie van nummers in solo, duo, en meer. Gregory staat al meer dan tien jaar aan het voorfront van de grens van de elektro-akoestische draailier, en brengt intense grooves in een onvoorspelbaar lekker-doch-traditioneel Frans geluid. Julien meandert moeiteloos tussen doedelzakken, viool en oude liederen met zijn karakteristieke stemgeluid dat ergens aan reggae doet denken.
 
Daarnaast zal ook het gehele kwartet losgaan – wie het nog niet heeft ervaren móet dat komen zien, en wie het al kent zal weinig overtuiging vragen! Met Jean-Laurent Cayzac op bassen en gitaren (ook van Tukki Bukki en Le Manège) en Florian Huygebaert op percussie (Zlabya) vindt deze machine haar ware groove!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: