« Agenda

31-01-2016 | Bal

Wageningen Junushoff

Met: Nubia (NL/SE)Sous le Pont (Fr) Docent(en): Aanvang: 15:00 Entree: Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Planning
15:00 Dansuitleg boven, oefensessie voor muzikanten beneden
16:00 Sous le Pont
18:00 Eten
19:30 Nubia
20:45 Sessie olv WindWijs/Niek van Uden
22:00 (of een beetje later) Einde

Sous le Pont
Sous le Pont staat al jaren op het verlanglijstje van jullie organisatoren, en nu komen ze eindelijk op ons bal spelen! Met xylofoon en trombone hebben ze al een uniek geluid, en ze maken ook nog eens hele mooie liedjes. Zijn jullie ook bij ons feestje?

Nubia
Het Wageningse duo Nubia speelt muziek om op te dansen, of bij weg te dromen. Op mandoline en gitaar rijgen ze hun melodieën al improviserend aan elkaar. Nubia had hun eerste optreden op het open podium van CaDansa, maar spelen al veel langer samen. We kennen ze uit de folkband Andoorn.

Sessie olv Niek van Uden
We zijn blij dat we nog een extra verrassing mogen toevoegen aan de avond: we eindigen de avond met een sessie onder leiding van Niek van Uden! Binnenkort komt er nog wat muziek online zodat we in ieder geval een gezamelijk repertoire hebben. Dansen op sessie-muziek blijft iets magisch!

Picknick
Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Eindtijd
Het bal zal tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: