« Agenda

23-09-2018 | Bal

Bal Junushoff Wageningen

Met: Ciac Boum (fr)Duo Laloy-Letron Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Theater de Junushoff,
Plantsoen 3, 6701AS Wageningen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Na de zomer trappen we het nieuwe balseizoen af met niemand minder dan Duo Letron-Laloy en Ciac Boum!

Ciac Boum heeft een flinke reputatie als vrolijke, energieke band uit de Poitou en staat al van het begin af aan op de wenslijst van de organisatoren. Christian Pacher, Julien Padovani en Paul Bouffet spelen alsof hun leven ervan afhangt, en dat is op de dansvloer zeker te merken! Met veel passie en oneindig enthousiasme brengen ze traditionele muziek tot leven – inclusief bijzondere dansjes, die zij maar al te graag voordoen. In februari verzorgden ze al een mooi feestje in De Doelen, en dat gaat zeker ook gebeuren in Wageningen!

Didier Laloy en Bruno Le Tron zijn twee grootmeesters op diatonische accordeon, die al sinds de jaren ’90 samen muziek maken. Deze twee doorgewinterde muzikanten hebben in vele combinaties door heel Europa gereisd, en zijn tevens leermeester en inspiratiebron voor vele jonge accordeonisten. Hun buitengewone melodieën, waarvan veel al klassiekers zijn, vormen een dialoog tussen traditionele ritmes, jazz, wereldmuziek en rock… een unieke en overweldigende ervaring!

Ben je een nieuwe danser? Om 15:00 beginnen wij met een uurtje dansuitleg!

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar. Neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: