« Agenda

20-03-2010 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Annie en de Boswachter (Nl)Lirio! (NL)Parasol (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Parasol is een frans duo, bestaande uit Gerard Godon op accordeon en Catherine Grimault op viool. Samen maken zij hele mooie dansbare muziek. Ze zijn gespecialiseerd in koppeldansen (mazurka, scottisch, allerlei walsen en niet te vergeten, de onregelmatige scottisch) die zij dan ook vol overgave en enthousiasme spelen.

Lirio speelt ook weer (en weer met z’n drieën!) de zaal plat op haar thuisbasis en ook het trio Annie & De Boswachter zal met een afwisselend repertoire iedereen aan het dansen krijgen.

’s middags van 12 tot 17 is er een dansworkshop: koppeldansen door Gerard Godon, meer info daarover op de dansworkshoppagina

Programma:

19.00 deur open
19.15 dansuitleg
20.30 Annie en de boswachter
21.45 Lirio
23.30 Parasol
01.30 sessie

Toelichting op de kortingstarieven: 

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net een miljoen gewonnen in de loterij) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: