« Agenda

17-03-2012 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Annie en de Boswachter (Nl)I Fratelli Tarzanelli (Be/Fr/It)Les Zéoles (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma:

19.15 dansuitleg

20.15 Annie en de Boswachter

21.45 Les Zeoles

23.45 I Fratelli Tarzanelli 

01.30 Sessie

Toelichting op de kortingstarieven: 

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net een miljoen gewonnen in de loterij) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Workshops:

’s middags zijn er 2 workshops:

Een muziekworkshop door Pablo en Baltazar (I Fratelli Tarzanelli) en een dans-/luisterworkshop (hybride dansen) door Rafael en Nele. Schrijf je snel in als je er bij wil zijn!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: