« Agenda

04-09-2010 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Aïlha Mas Trio (Fr)RAMA (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het nieuwe balseizoen wordt geopend door de Nederlandse band RAMA, die een stevige set neer zal zetten, afgewisseld met wat meer subtieler werk. 

De kers op de slagroomtaart wordt gevormd door het Aïlha Mas Trio, afkomstig uit Frankrijk en Spanje. Zij zullen de avond romantisch afsluiten met gevoelige klanken.

’s middags komt Rafael Correa Prieto (uit België) een dansworkshop geven. Meer info hier.

Toelichting op de kortingstarieven: 

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net een miljoen gewonnen in de loterij) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: